Aanbod voor Volwassenen

In 1999 ben ik voor het eerst in contact gekomen met rebirthing. Sindsdien is mijn leven drastisch veranderd. Sinds 2017 voel ik me geroepen om deze intensieve ademhalingstherapie opnieuw onder de aandacht te brengen. Ik doe dit momenteel op vijf verschillende manieren. Zowel in groep als individueel. Hier beneden vind je alvast wat meer uitleg. Klik op de foto voor meer info of stuur een mail voor persoonlijk contact.

AH sessie (individueel)

75€

tijdens deze  individuele ademhalingssessie coach ik u van begin tot einde. Er wordt eerst een kort intake gesprek gevoerd. Vervolgens wordt de ademhalingssessie gedaan en tot slot wordt er nog een beetje nagepraat.

duur : ongeveer 2 uur

Info moment (individueel)

25 €

Heeft u interesse in deze ademhalingstechniek, maar heeft u geen zin om dadelijk in 't diepe te springen. dan kan u opteren voor een individueel info moment.

U kan dan achteraf beslissen of u er verder mee wil gaan of niet.

Dit gesprek kan bij mij thuis of al wandelend in 't groen gebeuren.

duur : tussen 1 tot 2 uur

teambuilding (gezamelijk)

50 € per persoon

we verbinden ons eerst met onszelf vervolgens met elkaar en tot slot met het groter geheel. We gebruiken de 5 elementen : water, vuur, aarde, lucht en ether.

duur : ongeveer 4 uur

Infomoment (gezamelijk)

25

Dit info moment gebeurt steeds gezamenlijk. Tijdens dit info moment geef ik de theoretische achtergrond van rebirthing maar wordt er ook al een korte ademcirkel gegeven.

duur : ongeveer 2 uur

Ademcirkel (gezamelijk)

25

Een ademcirkel is een ademhalingssessie in groep.

Please reload