top of page

ontmoeten fysiek

Adem-door (maxi) Kopiëren

Tijdens deze  individuele ademhalingssessie coach ik u van begin tot einde. Er wordt eerst een kort intake gesprek gevoerd en wordt er duiding gegeven over de techniek. Vervolgens wordt de ademhalingssessie gedaan. Er wordt een uur verbonden geademend. Tot slot gebeurt de integratie van de sessie. Deze adem-door is meestal intensief. Plan deze in op een dag dat er niet zo veel moet.
Prijs

90 €

duurtijd

2 u

Adem-door (mini)

Tijdens deze  individuele ademhalingssessie coach ik u van begin tot einde. Er wordt eerst een kort intake gesprek gevoerd en wordt er duiding gegeven over de techniek. Vervolgens wordt de ademhalingssessie gedaan. Er wordt een 30 minuten verbonden geademend. Tot slot gebeurt de integratie van de sessie. Deze adem-door is ideaal als een eerste kennismaking. Je ervaart meteen wat de impact is van verbonden ademen. Plan ook deze in op een dag dat er niet zo veel moet.
Prijs

60 €

duurtijd

2 u

Het wonder van verbonden ademen

Tijdens deze uiteenzetting deel ik het wonder dat ikzelf heb mogen beleven door het toepassen van deze ademhalingstechniek. k geef wat meer uitleg over de 8 grote trauma's de persoonlijke leugen en het integreren van de 5 elementen. Bovendien leer ik je deze ademhaling techniek aan. Zo kan je thuis zelf aan de slag. Sowieso. Je gaat naar huis met een hoop inzichten. Beloofd.

Wil je op de hoogte gehouden worden wanneer het volgende infomoment is ! 

Laat dan een berichtje achter

Prijs

5 € / persoon

duurtijd

2u

Adem-door-cirkel

Een ademcirkel is  steeds een bijzondere gebeurtenis. 

Is daarom ook moeilijk om onder woorden te brengen. Door verbonden te ademen verbinden we ons sterk met wie we zijn. Vandaaruit is het makkelijker om ook in verbinding te gaan met de ander.

Wens je op de hoogte gehouden te worden wanneer de volgende cirkel plaats vindt. 

Laat dan een berichtje achter. Dan brengen we je op de hoogte.

Prijs

25 € / persoon

duurtijd

2u30

Adem-door-mini

Tijdens deze  individuele ademhalingssessie coach ik u van begin tot einde. Er wordt eerst een kort intake gesprek gevoerd. Vervolgens wordt er een korte ademhalingssessie van een 30-tal minuten gedaan om te eindigen met de integratie van de sessie.


Prijs

60 €

duurtijd

60 minuten

Info moment

Heeft u interesse in deze ademhalingstechniek, maar heeft u geen zin om dadelijk in 't diepe te springen. dan kan u opteren voor een individueel info moment.

U kan dan achteraf beslissen of u er verder mee wil gaan of niet.

Dit gesprek kan bij mij thuis of al wandelend in 't groen gebeuren.

Prijs

20 €

duurtijd

1u00 min

teambuilding

We verbinden ons eerst met onszelf vervolgens met elkaar en tot slot met het groter geheel. 

We verduidelijken en werken met de 5 elementen : water, vuur, aarde, lucht en ether.

Te boeken vanaf 6 personen.

Prijs

50 € per persoon

duurtijd

4u

bottom of page