UItgelicht

ZAND

October 1, 2014

Onze try out is voorbij. Wij zijn moe en voldaan. Het waren 5 volle dagen om deze voor te bereiden. We zijn beide dankbaar voor 't resultaat. En ook voor de onverwachte hulp tijdens de afbraak van Jan, Lief en Nele. Hierdoor waren we op minder dan 2 uur klaar. Dankbaar ook voor de vele kindjes die zijn komen kijken, voor de goede zorgen van Destelheide, voor de fijne feedback die de begeleiders hebben gegeven. We hebben dan ook beslist om deze productie verder uit te diepen en nog meer te verfijnen en uit te puren. Wordt zeker vervolgd. Lees de bevindingen van de begeleiders op de feedbackpagina

Please reload

We hebben een Slow Juicer aangekocht. Om te testen of het werkelijk beter is dan een sapcentrifuge. We hebben als eerste test 1,1 kg mandarijnen (reed...

Slow Juicer

December 10, 2014

1/8
Please reload

Recent bericht

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

zoeken
Please reload

  • Facebook Black Square
Volg ons

© 2020 SOLvzw