UItgelicht

OK !

September 14, 2014

OK ! Alles begint in zijn plooien te vallen. De bedekking van 't huisje is zo goed als af. De muziek wordt geknipt en geplakt zodat ie precies in ons verhaal past. De danspasjes worden geoefend en nieuwe choreografieën ontstaan spontaan in deze stroom van creativiteit. Alle plaatsen zijn ingenomen. De techniekers zijn ingelicht. De zitplaatsen zijn in de maak. Ja, het ziet er alemaal goed uit. Maar er moet nog veel gebeuren. Duim voor ons. Nog enkele dagen en ... Destelheide....Here we come.

Please reload

We hebben een Slow Juicer aangekocht. Om te testen of het werkelijk beter is dan een sapcentrifuge. We hebben als eerste test 1,1 kg mandarijnen (reed...

Slow Juicer

December 10, 2014

1/8
Please reload

Recent bericht

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

zoeken
Please reload

  • Facebook Black Square
Volg ons

© 2020 SOLvzw